Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη – Το συγκινητικό μήνυμα φίλης της






Την πιο δύσκολη μάχη για την ίδια της τη ζωή δίνει η Νανά Καραγιάννη η οποία νοσηλεύεται από την Παρασκευή το απόγευμα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεώργιος Γεννηματάς.

Η δημοσιογράφος, η οποία εδώ και χρόνια παλεύει με τη νευρική ανορεξία,μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι δικοί της άνθρωποι έκαναν έκκληση να βρεθεί κρεβάτι στην εντατική, καθώς η υγεία της κρέμεται σε μία κλωστή! Η Νανά, λίγο πριν νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση, βρισκόταν σε περίοδο διακοπών.Μάλιστα, ανέβαζε στα social media φωτογραφίες, δείχνοντας καλά στην ψυχολογία της. Στην τελευταία της ανάρτηση εμφανίζεται να φοράει κολάρο προφανώς για κάποιο θέμα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.
Δείτε τις εικόνες από τον προσωπικό λογαριασμό της Νανάς Καραγιάννη στο Instagram



Οι ώρες είναι, επίσης, πολλοί δύσκολες για την οικογένεια και τους φίλους της Νανάς. Σήμερα Σάββατο, η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη, πολύ καλή της φίλη, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο facebook όλα όσα αισθάνεται αυτή τη στιγμή που η Νανά είναι στο νοσοκομείο.


Η ίδια έγραψε:

«Να κάνουμε αυτό το βιβλίο που είχαμε πει;» «Είχαμε πει ότι θα το κάνουμε όταν θα είσαι εντελώς καλά. Είσαι;» «Είμαι».

«Είσαι;». «Ναι, είμαι». «Εντάξει. Αλλά αργότερα».

Τη μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό που συνεργαζόμουν, με τη συνέντευξή που κάναμε μαζί και προαναγγέλλαμε κατά κάποιο τρόπο και το βιβλίο, θαύμαζες τις φωτογραφίες σου που συνόδευαν το κείμενο.

«Μην ξεγελιέσαι. Εχει γίνει ρετούς. Δεν είσαι όπως δείχνεις στις φωτογραφίες». «Έτσι είμαι.».

Τότε συνειδητοποίησα πως άθελά μου είχα πάρει μέρος σ ένα ψέμα. Και κάθε φορά που βλέπω σε αναπαραγωγή τη συνέντευξη και τις φωτογραφίες μου ρχεται να ουρλιάξω. Το ψέμα σε καινούργιο κύκλο, μαζί με άλλα δημοσιεύματα- ψέματα. Και πόσα πια;

Πάψαμε να κάνουμε παρέα κι ας μένουμε λίγα μέτρα μακριά. Μου είπες ότι σταμάτησα να σε βλέπω επειδή πλέον είσαι καλά κι αισθανόμουν ότι δεν με έχεις ανάγκη. Η πραγματικότητα είναι ότι σταμάτησα γιατί δεν αντέχω να φωτογραφίζεις τα φαγητά, να τα ανεβάζεις στο fb , να τρως κάτι και μετά; Τι;

Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω την επιλογή σου, αλλά έχω το δικαίωμα να μην συμμετέχω στο ψέμα. Σου ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου.

Φίλη μου, περιμένω να βγεις απ το νοσοκομείο.Το θέλουμε όλοι. <3 Να δεις την ανάρτηση και να με βρίσεις. Να γράψεις μόνη σου το βιβλίο. Μόνο, σε παρακαλώ, να χει καλό τέλος…»

 

 

Πηγή: protothema.gr