Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:41
Αθλητικά

“Κούγια θα σε σκοτώσω, θα σε δέρνω κάθε μέρα”






Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο μεταξύ του ίδιου και του Ηρακλή Νύκταρη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας:

«Μου όρμηξε ξαφνικά χωρίς καν να καταλάβω τι γίνεται. Χωρίς να μου πει τίποτα. Ηρθε και με χτύπησε στην κοιλιά και στα πλευρά. Φώναζε, έβριζε, με απειλούσε. Μου έλεγε “θα σε σκοτώσω, θα σε δέρνω κάθε μέρα”!», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια το χθεσινό περιστατικό με τον Ηρακλή Νύκταρη.

«Ενημερώθηκα για όσα είπε. Φυσικά ποτέ δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, ούτε αυτός ήταν έξω κι μέσα, ούτε του έκανα ποτέ χειρονομίες. Εγώ περνούσα από τον έλεγχο εκείνη τη στιγμή, είχα ήδη δώσει τις βαλίτσες μου. Πήγαινα στο μεικτό ορκωτό του Ρεθύμνου όπου είχα μία υπόθεση ανθρωποκτονίας. Ημουν έτοιμος να περάσω για να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο όταν ήρθε και μου όρμηξε. Εβριζε τους πάντες, τους σεκιούριτι που πήγαν να τον πιάσουν. Απορώ πραγματικά πώς πέρασε κι έφτασε σε μένα. Πιστεύω ότι έτρεξε κι απλώς κατάφερε να τους ξεφύγει»!
«Εχεις τις πλάτες του Βαρδινογιάννη»!
Συνεχίζοντας την περιγραφή του για το περιστατικό ο κ.Κούγιας, ανέφερε πως: «Στη συνέχεια έτρεξε για να ξεφύγει. Πήγε και κρύφτηκε στις τουαλέτες των VIP. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και είπε ξανά ψέματα. Ανέφερε ότι τον είπα “μπραβάκι” που “έχει τις πλάτες του Βαρδινογιάννη”. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εγω έχω εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Εκανε τη μήνυση μόνο για τα μάτια του κόσμου».

«Μου φιλούσε τα χέρια ο Νύκταρης»
Ανάμεσα στα άλλα που αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας για το «αφεντικό» του ΑΟΧ, ισχυρίζεται πως: «Ο Νύκταρης ερχόταν και μου φιλούσε τα χέρια τότε με την υπόθεση του ΟΦΗ το 2011, γιατί έλεγε πως τον είχα σώσει. Πρόκειται για έναν υπόδικο. Εχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία. Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Νύκταρης…».

Παράλληλα σχετικά με το επεισόδιο σημείωσε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν. «Η δική του πτήση ήταν δύο ώρες αργότερα, εγώ πετούσε εκείνη τη στιγμή. Απ’ ό,τι μου είπαν στο αεροδρόμιο με έψαχνε, ρωτούσε να μάθει που ήμουν…».
«Απορώ πώς τον άφησαν ελεύθερο…»
Στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ιδιοκτήτη του ΑΟΧ ο κ.Κούγιας, γίνεται λόγος για: «Εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Απορώ όμως πραγματικά πώς τον άφησαν να φύγει. Θέλω να μάθω, δεν ξέρω ποιος παρενέβη. Θα επικοινωνήσω τόσο με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, όσο και με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να τους ενημερώσω σχετικά με όσα έγιναν, αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Ενας άνθρωπος κατάφερε να περάσει από τόσους ελέγχους, θα μπορούσαν να συμβούν τα χειρότερα».

«Θέλει να φοβίσει και τους υπόλοιπους ο Νύκταρης»
«Ο τρόπος που το έκανε, τόσο αποκράλυπτα, ήταν για να το δουν και οι υπόλοιποι και να φοβηθούν. Ολοι αυτοί που ξέρουν πως θα έχουν προβλήματα μόλις τους καλέσει ο πρόεδρος της ΕΕΑ, ο κ.Παπαλάκης. Βλέπουμε συνεχώς περίεργα πράγματα να συμβαίνουν φέτος στο πρωτάθλημα. Ανατροπές, απίστευτα αποτελέσματα. Παίκτες, αλλά και προπονητές ηθοποιούς»!

 

Πηγή: sdna.gr