Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 04:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομοτηνή: Ένταση με αγρότες έξω από το Επιμελητήριο όπου μιλά ο υφυπουργός Εργασίας






Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Κομοτηνή: Αγρότες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου Ροδόπης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εκδήλωση με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο.

Οι αγρότες είναι εξαγριωμένοι, ζητούν να μιλήσουν με τον υφυπουργό προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους: Σημειώνεται ότι οι νέες ρυθμίσεις για τις ασφαλιστικές τους εισφορές αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν στις φετινές κινητοποιήσεις.

Ο κ.Πετρόπουλος είχε προγραμματισμένη ομιλία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Την ίδια ώρα ακριβώς από κάτω και υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων και μίας διμοιρίας ΜΑΤ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αγρότες από την Ροδόπη και τον Έβρο.

Ο Υφυπουργός κάλεσε αντιπροσωπεία των αγροτών να ανέβει στην αίθουσα συνεδριάσεων προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα τους όμως οι αγρότες επιθυμούν η είσοδος να ανοίξει για όλους ώστε να μπορέσει όποιος επιθυμεί να παραστεί. Αυτή η διαφωνία είναι που προς το παρόν στήνει «σκηνικό» Αποστόλου στην Κομοτηνή όταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέμεινε πέρσι αποκλεισμένος επί 12 ώρες στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, καθώς οι αγρότες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Πηγή: protothema.gr