Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 00:41
Τοπικά

Κλοπή τσάντας σε μοναστήρι στο Πήλιο






Επισκέφτηκαν την πρωινή λειτουργία Μοναστηρίου στο Πήλιο και έκλεψαν την τσάντα του παππά και της παππαδιάς που περιείχε το ποσό των 120 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα. Το περιστατικό  καταγγέλθηκε χθες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Τριανταπέντε συλλήψεις στη Θεσσαλία

Επιχείρηση – σκούπα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας οδήγησε σε 35 συλλήψεις προχθές σε Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων, που αφορούσαν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας ζωής, ελέγχθηκαν 1.803 άτομα και 1.502 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 676 παραβάσεις.

Από τους συλληφθέντες, οι δεκαεφτά κατηγορήθηκαν για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ένας για μέθη, πέντε για ναρκωτικά, ένας για παράβαση του Νόμου περί όπλων, ένας για μεταφορά προς το εσωτερικών της ώρας τριών παράτυπων αλλοδαπών, τρεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δύο για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις ΚΟΚ, μία για κλοπή, ένας για παράβαση του Νόμου περί αρχαιοτήτων και τρεις για πρόκληση ηχορύπανσης.

Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν (13) αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος καπνού και κάνναβης, μικροποσότητες κάνναβης, (4) αρχαία νομίσματα, καθώς και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.