Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 04:12
Τοπικά

Αύριο η δίκη με την 35χρονη, που επιτέθηκε στην πεθερά της






Αύριο, Τρίτη, 9 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η 35χρονη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην πεθερά της με κουκούλα την περασμένη εβδομάδα στον Αλμυρό.

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα απολογηθεί για την πράξη της.

Πάντως, η ίδια αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην επίθεση από κουκουλοφόρο που δέχτηκε η πεθερά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη που κατηγορείται ότι φορώντας κουκούλα έκλεισε το στόμα της 81χρονης, προσεγγίζοντάς την από πίσω, τη στιγμή που εκείνη ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι και την έσπρωξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, ισχυρίζεται κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Η γυναίκα, φέρεται να έχει δηλώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ότι όταν συνέβη η επίθεση, δεν ήταν στο σπίτι της πεθεράς της.

Η κατηγορουμένη παραδέχεται ότι με την 81χρονη δεν έχουν καλές σχέσεις, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι μέσα από αυτό το περιστατικό, με το οποίο δεν έχει καμία ανάμειξη, η ίδια έπεσε θύμα στοχοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα μετά την επίθεση απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπό της ήταν λες και κάποιος της το είχε τρίψει στο πάτωμα. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε στη συνέχεια την 35χρονη ότι ήταν η δράστιδα της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: ΕΦ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ