Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:26
Αθλητικά

Κλειστό το ΕΑΚ, παραχωρείται στον Ολυμπιακό η Νεάπολη






Πολύ κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το ΕΑΚ και τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό. Σήμερα μάλιστα ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει του πολίτες του Βόλου ότι  «Το Στάδιο του ΕΑΚ Βόλου «Τ. Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό για τεχνικούς λόγους (έργα συντήρησης και ανακατασκευής), έτσι ώστε να πληροί, όσο το δυνατόν περισσότερους και καλύτερους όρους λειτουργικότητας και ασφάλειας κατά την χρήση του.

Οι αθλούμενοι και οι σύλλογοι θα ενημερωθούν για την επαναλειτουργία του, σύμφωνα με την εξέλιξη των έργων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων».

Από την πλευρά τους βέβαια οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου όπου βρεθούν και όπου σταθούν δηλώνουν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκονται στο ΕΑΚ αγνοώντας τις όποιες αποφάσεις του Δήμου Βόλου.

Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες, εφόσον επιμένουν σε αυτή τους την απόφαση και βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο ΕΑΚ, να βάλουν ένα χεράκι στις εργασίες ώστε να τελειώσουν γρηγορότερα τα έργα και να παραδοθεί συντομότερα το γήπεδο προς χρήση.

Αλλωστε είναι πολύ πιθανό η «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Βόλου είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το γήπεδο στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι κρατάει ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες της πόλης.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, εφόσον οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιήσει την «πρώτη» του συγκέντρωση στο γήπεδο της Νεάπολης, θα έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις μίας επαγγελματικής ομάδας, έστω και για τον αγιασμό του.