Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:02
Τοπικά

Κλειστή η ΠΑΘΕ στην αερογέφυρα του κόμβου Μικροθηβών – Από παράδρομους η κυκλοφορία






Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, από σήμερα Παρασκευή (ώρα 13.45) και μέχρι την απομάκρυνση των σταθμευμένων τρακτέρ, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αερογέφυρα του κόμβου Μικροθηβών Μαγνησίας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (έξοδος προς Βόλο) και μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (είσοδος για Θεσσαλονίκη).

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (έξοδος για Βόλο και Φάρσαλα) και μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (είσοδος για Αθήνα).
Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Μαγνησίας: 24220 -21275, 24210-76929.