Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:38
Αθλητικά

Κι όμως έχετε ακόμα μία εβδομάδα






Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου διαδήλωσαν το Σάββατο το βράδυ με στόχο τη συσπείρωση του κόσμου, όπως ανέφεραν στις καθημερινές ανακοινώσεις τους.
Το τι ακριβώς πέτυχαν με τη χθεσινό συλλαλητήριο, το γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα.
Αυτό όμως που καλούνται πλέον να απαντήσουν είναι το εξής: Τώρα που έκαναν το συλλαλητήριο, ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους για τη σωτηρία της ομάδας;
Πριν από δύο εβδομάδες ανέλαβαν πρωτοβουλία να σώσουν την ομάδα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, διότι η κίνησή τους αυτή δεν βρήκε ανταπόκριση.
Εν συνεχεία, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους, με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου.
Και το ερώτημα είναι το εξής: Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τους; Ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες τους που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο;
Όταν κάποιοι, πριν από περίπου ένα μήνα απαιτούσαν την παραίτηση της προσωρινής διοίκησης και την αποχώρηση εξωθεσμικών (όπως τους αποκαλούσαν) παραγόντων, βροντοφώναζαν ότι υπάρχουν διαθέσιμοι επενδυτές που θα βγουν μπροστά για να σώσουν την ομάδα.
Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα συσπειρωθεί και θα βγάλει μόνος του την ομάδα από την αφάνεια.
Ακόμα και ο Ερασιτέχνης υποστήριζε ότι οι μέτοχοι και επιχειρηματίες θα βάλουν 70.000 με 100.000 ευρώ για να βγει η χρονιά.
Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν συνέβη.
Ακόμα περιμένουμε τον Πλεξίδα, ακόμα περιμένουμε τους επενδυτές, ακόμα περιμένουμε τους επιχειρηματίες, ακόμα περιμένουμε να συσπειρωθεί ο κόσμος.
Ακόμα και ο Ερασιτέχνης έριξε λευκή πετσέτα. Ολοι έκαναν πίσω περιμένοντας τον απομηχανής Θεό. Περιμένοντας έναν «νεκροθάφτη» να βγάλει την άμαξα από τη λάσπη.
Και αφού δεν συνέβη αυτό, κάποιοι αποφάσισαν να διαδηλώσουν. Το που αποσκοπούσε η διαδήλωση αυτή, είναι πλέον φανερό και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τη σωτηρία της ομάδας. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για κάποιους.
Κι όμως κύριοι, υπάρχει ακόμα χρόνος για να σώσετε την ομάδα. Και υπάρχει ακόμα χρόνος, διότι οι «νεκροθάφτες» αν και παραιτημένοι, πλήρωσαν για να αγωνιστεί η ομάδα στην Κέρκυρα και με την Αγανέννηση Καρδίτσας.
Υπάρχει ακόμα χρόνος για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία εβδομάδα ακόμα, για να εμφανιστούν οι επενδυτές όπως υπόσχονταν κάποιοι. Υπάρχει μία εβδομάδα καιρός για όλους εσάς που διοργανώσατε το συλλαλητήριο, να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσετε την ομάδα. Εκτός αν το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε τις τελευταίες εβδομάδες είναι το πώς θα μαζευτείτε για να κράξετε τον Μπέο.