Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:15
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεραυνοί” από την πρώην σύντροφό του Παντελίδη: “Μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε”






Ο “θόρυβος” γύρω από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη δεν έχει κοπάσει. Και δεν θα κοπάσει, όχι άμεσα τουλάχιστον. Και δεν θα κοπάσει όσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και ο καθένας λέει δημόσια τη δική του εκδοχή.

Η έρευνα της Τροχαίας αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι στιγμής, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τα αίτια του μοιραίου τροχαίου το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στην παλιά γέφυρα του ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, πάνω από τη Βουλιαγμένης, είναι πεπεισμένοι πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Και την βεβαιότητά τους αυτή τη στηρίζουν τόσο στις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο του τροχαίου, των πυροσβεστών και των δυο κοριτσιών που ήταν μαζί με τον Παντελίδη, της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου αλλά και στις εξετάσεις DNA που έγιναν και έδειξαν πως υπήρχε το αίμα του τραγουδιστή στη θέση του οδηγού.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ακόμη που υποστηρίζουν πως εκείνο το βράδυ, ο Παντελής Παντελίδης ήταν πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει (σ.σ. στο αίμα του βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ 2,72 γρ. ανά λίτρο αίματος). Μια απ’ αυτούς και η Αναστασία Βοσκανίδου, πρώην σύντροφος του 32χρονου τραγουδιστή.

«Δεν πιστεύω ότι οδηγούσε ο Παντελής. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάσταση που ήταν. Τον έφαγαν τον Παντελή. Έψαχναν αφορμές για να τον χτυπάνε. Ειδικά μετά την ιστορία με τα “κατεχόμενα” (σ.σ. τραγούδι που απέσυρε ο τραγουδιστής λίγο πριν το τροχαίο). Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε. Ξέρεις τι είναι η ζήλεια;» λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto.

Όπως αναφέρει όμως το vima.gr, αξιωματικοί της αστυνομίας που γνωρίζουν την υπόθεση θεωρούν ότι «όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για διαρκώς… ανατρεπτικά στοιχεία, με διατύπωση υπονοιών ότι δεν οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής και άλλα σενάρια, είναι ίσως μακριά από την πραγματικότητα». Η οικογένεια του τραγουδιστή έχει ζητήσει να καταθέσουν τέσσερις μάρτυρες, που ήταν μαζί με τον Παντελίδη και τα δυο κορίτσια στο διαμέρισμα – λέσχη του Ελληνικού και έπαιζαν χαρτιά λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα και οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε συζήτηση του ίδιου του τραγουδιστή με τις συνεπιβάτιδές του κι άλλα πρόσωπα είτε να πάρουν ταξί καθώς ζαλιζόταν από το ποτό είτε να οδηγήσει μια από τις δυο κοπέλες το αυτοκίνητο. Φέρονται μάλιστα οι ίδιοι μάρτυρες να έχουν δηλώσει πως υπάρχει εικόνα που δείχνει πως το τζιπ οδηγούσε μια από τις κοπέλες και όχι ο Παντελίδης.

Το 23χρονο μοντέλο και ο Παντελίδης είχαν σχέση μόλις ένα μήνα και χώρισαν όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους. Όπως λέει «τότε ο Παντελής είχε τσαντιστεί. Μαλώσαμε γιατί νόμιζε πως το διέρρευσα εγώ και δεν μιλούσαμε για δυο μήνες. Ήταν τόσο καλό και απλό παιδί, που δεν κρατούσε κακία. Ο περίγυρός του δεν τον άφηνε να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του. Ήταν μικρός, ήταν στην αρχή της καριέρας του».

Εντύπωση προκαλούν τα όσα λέει για τη Φρόσω Κυριάκου, τη μια από τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελίδη το μοιραίο πρωί. «Όλη η Γλυφάδα την ξέρει τη Φρόσω. Δεν είναι και κανένα αγγελούδι. Από την πρώτη εβδομάδα του δυστυχήματος κυκλοφορούσε κανονικά, έπινε τους καφέδες της και τα ποτάκια της. Δεν κρυβόταν. Δεν σέβεται τίποτα. Ούτε μαύρα δεν φοράει. Κυκλοφορεί με το νέο της αμόρε».

 

Πηγή: newsit.gr