Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 07:42
Αθλητικά

Καϋμενάκης: «Κόψτε τα αυτιά του μάρτυρα!»






Mία συνταρακτική αποκάλυψη έκανε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Στο δεύτερο μέρος της πολυσυζητημένης συνέντευξης του στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Πηρούνιας αποκάλυψε το όνομα του μεγαλομετόχου ΠΑΕ που τον προέτρεψε σε αθέμιτες ενέργειες εναντίον μάρτυρα της δίκης του Noor 1.

Ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία του Γιάννη Καϋμενάκη με τον κ. Πηρούνια, όπου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνος ο Μανέτας (μάρτυρας στη δίκη του Noor 1) είναι όλη η ιστορία. Σου είπα βάλε πέντε παιδιά να του κόψουν τα αυτιά. Κόψτε του τα αυτιά για να μαρτυρήσουν»!

Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά δήλωσε ότι «ο Καϋμενάκης είναι 25 χρόνια φίλος μου, πολύ πριν εμπλακεί με το ποδόσφαιρο. Μένει στο Ντουμπάι και θεώρησα ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να διασταυρώσω την υπόθεση του ναρκοπλοίου και να καταλάβω εάν ο Αιμίλιος Κοτσώνης είχε συμμετοχή. Με διαβεβαίωσε ότι ο Κοτσώνης δεν είχε ανάμιξη».

Όσον αφορά στην επίμαχη φράση, ο κ. Πηρούνιας ισχυρίστηκε ότι «είχε αλληγορική σημασία. Εννοούσε «βάλε πέντε παιδιά να του ψιθυρίσουν στο αυτί». Δεν το έκανα ούτε καν το είπα στον Αιμίλιο. Βεβαιώθηκα από τη συνομιλία μου με τον Καϋμενάκη ότι ο Κοτσώνης είναι αθώος και θύμα συγκυριών. Τα αυτιά του κ. Μανέτα είναι μια χαρά».

Ο Νίκος Πηρούνιας διέψευσε επίσης ότι είχε εμπλοκή στη μετάθεση των τριών λιμενικών, επισημαίνοντας ότι απλώς μεσολάβησε μέσω ενός ναυάρχου για την ευνοϊκή μετάθεση ενός ναύτη που του ζήτησε ως εξυπηρέτηση ο Κοτσώνης. «Από τότε που αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του υπερκοριού, σταμάτησαν να μου ζητάνε ρουσφέτια. Σταμάτησαν να μου τηλεφωνούν», υποστήριξε ο κ. Πηρούνιας και κατέληξε: «Ζητώ συγγνώμη από όσους έθιξα είτε από αφέλεια είτε από ανοησία. Ζητώ συγγνώμη και από τον κ. Κλαδά και από τον εφέτη και από τον εισαγγελέα».

 

Πηγή: sportfm.gr