Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:29
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Eπίθεση σε εργαζόμενο του ΕΚΑΒ






Νέο κρούσμα βίας σημειώθηκε χθες το πρωί στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό μέθης.

Κατά την διάρκεια της διακομιδής προς το νοσοκομείο ο ασθενής άρχισε να γίνεται επιθετικός. Την στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο, ο ασθενής βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου.Στην προσπάθεια των διασωστών να τον ηρεμήσουν και να τον κατεβάσουν από το ασθενοφόρο, στράφηκε εναντίων τους με αποτέλεσμα ο ένας διασώστης να πέσει από την καμπίνα και να σπάσει το χέρι του.

Στην συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το νοσοκομείο και συνέχισε να καταστρέφει ότι έβρισκε στο δρόμο. Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία ώστε να τον ακινητοποιήσει. Όπως αναφέρει το ekabnews.gr είναι ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα κατά των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ,και με αφορμή το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, έχει αποστείλει αίτημα συνάντησης προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το φαινόμενο της βίας, το οποίο ακόμη εκκρεμεί.

 

 

 

Πηγή: ekabnews.gr