Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 14:41
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Διέρρηξαν έξι σπίτια σε ένα βράδυ






“Γαϊτανάκι” διαρρήξεων είχαμε τις βραδινές ώρες της Τρίτης (18/9) στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Karditsalive.Net.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τουλάχιστον έξι σπίτια σε Κρανιά, Μαγούλα και Μουζάκι. Οι κλοπές φαίνεται πραγματοποιήθηκαν μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης και οι δράστες φαίνεται να έδρασαν βάσει πληροφοριών και σχεδίου.

Στην Κρανιά ανέμεναν την αποχώρηση των ιδιοκτητών από δύο μονοκατοικίες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και εν συνεχεία μπήκαν αφαίρεσαν χρυσαφικά και μετρητά. Με μικρότερες απώλειες πλήρωσε την προσωρινή απουσία του ιδιοκτήτης οικίας στη Μαγούλα με τους δράστες να αφαιρούν ένα ζευγάρι γυαλιά ενώ στο Μουζάκι είχαμε διαρρήξεις σε τρεις οικίες με τους αγνώστους να φεύγουν επίσης με μετρητά και χρυσαφικά.

Για τα περιστατικά έχει ενημερωθεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα Μουζακίου που διενεργεί τη σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένο όχημα που κινούνταν ύποπτα τις προηγούμενες ημέρες και που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να εμπλέκεται σε αυτό το “γαϊτανάκι” διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου.

 

 

Πηγή: karditsalive.net