Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 16:40
Παρασκήνια

Καμία ανησυχία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε περίπτωση αποχώρησης Μποτσιβάλη






Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από τον Ολυμπιακό Βόλου μεσούσης της αγωνιστικής είναι πλέον πολύ πιθανό. Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν.

Αρκεί να θυμηθούν τα όσα ανέφερε από το βήμα της τελευταίας γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγκος. Ότι δηλαδή μετά από συναντήσεις που είχε ο ίδιος και κάποιοι άλλοι φίλοι της ομάδας τα μηνύματα είναι θετικά και ότι είναι πολύ αισιόδοξος για το «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου.

Προφανώς ο Χρήστος Τσιτσιρίγκος εννοούσε τη συνάντηση που είχε μεταξύ άλλων ο ίδιος, ο Ακης Πλαγεράς και ο Δημήτρης Πέγιος στον Πειραιά με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οπότε αν κρίνουμε αξιόπιστα τα όσα υποστήριξε ο Χρήστος Τσιτσιρίγκος, τότε όντως δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους, εάν και εφόσον αποχωρήσει ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο. Κάποιοι από τους προαναφερθέντες είναι οι ίδιοι (μεταξύ άλλων φυσικά) που πριν από 3 χρόνια απαιτούσαν από την τότε διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να αποχωρήσει, διότι όπως υποστήριζαν είχαν έτοιμο τον επενδυτή που θα αναλάμβανε την ομάδα.

Προφανώς λοιπόν και τώρα έτοιμο τον έχουν…