Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 11:05
Αθλητικά

Και τώρα ο Ηρακλής – Κομβικό το Σαββατιάτικο ματς για τον Βόλο – 5 ευρώ τα εισιτήρια






Ενα από τα πλέον κρίσιμα ματς της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Βόλο, αυτός του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι “κυανέρυθροι” καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας, κόντρα σε μία ομάδα όπου ναι μεν δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένας αξιόμαχος αντίπαλος.

Λόγω της κρισιμότητας του σαββατιάτικου αγώνα, οι “κυανέρυθροι” καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου να δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, ώστε να συμβάλλουν στην επίτευξη της νίκης που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενο Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).