Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 12:28
ΒόλοςΤοπικά

Και ο μαιευτήρας Απόστολος Πλακόπουλος με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο!






Την συστράτευση και την συμμετοχή του στις εκλογές του Δήμου Βόλου με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, ανακοίνωσε απόψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος, κ. Απόστολος Πλακόπουλος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,
θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ανακοινώσω την πρόθεσή μου να συμμετάσχω στις προσεχείς ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ.
Πάνω από 30 χρόνια υπηρέτησα στο Νοσοκομείο Βόλου, σαν Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στο κοινό, βοηθώντας την κάθε γυναίκα στην ωραιότερη στιγμή της ζωής της. ‘Ετσι και τώρα αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Δήμαρχό μας Αχ. Μπέο, και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτά τα οποία μπορώ στους δημότες του Βόλου.
Ας αφήσουμε στην άκρη κομματικούς φανατισμούς και πολιτικές κατευθύνσεις και ας βοηθήσουμε με την ψήφο μας τον Αχιλλέα Μπέο για άλλη μία τουλάχιστον τετραετία να συνεχίσει το έργο του.
Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω για το δημόσιο συμφέρον, προσφέροντας τις γνώσεις μου και την ενέργειά μου για το καλύτερο αύριο σε έναν πιο όμορφο Βόλο για μας και τα παιδιά μας.