Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:44
Τοπικά

Και ο Δήμος Βόλου συμμετέχει στον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού – Συνεργασία με ΣΕΓΑΣ






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Προς απογοήτευση όσων μικρόνοων και μικρόψυχων, που αποδεδειγμένα πλέον μισούν την πόλη μας για την τύχη που τους επιφύλαξε στις εκλογές, έσπευσαν να…πανηγυρίσουν για τον δήθεν αποκλεισμό του Δήμου Βόλου από την προσπάθεια αξιοποίησης του Πανθεσσαλικού σταδίου για τη διενέργεια μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο στίβο, τα γεγονότα, για πολλοστή φορά, όχι απλώς τους διαψεύδουν αλλά και τους γελοιοποιούν.

Σε σημερινή επικοινωνία του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και μάλιστα η σχετική είδηση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Στίβου (http://www.segas.gr), όπου με τίτλο «Και ο Δήμος Βόλου συμμετέχει στον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού» αναφέρονται τα εξής:

«Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Εθνική Πανγαία για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου φαίνεται πως κινητοποίησε την τοπική κοινωνία του Βόλου.

Έτσι μετά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο οποίος δεσμεύτηκε για την αγορά του κλωβού σφυροβολίας, ήταν σειρά του Δήμου Βόλου να δράσει.

Ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και του εξέφρασε την έντονη επιθυμία να συνεισφέρει στην προσπάθεια λειτουργίας του Πανθεσσαλικού. Μάλιστα οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο Δήμος Βόλου να αναλάβει την αγορά ριπτικών οργάνων. Παράλληλα ο Δήμαρχος δήλωσε την πρόθεση του, να συνεργαστεί με την ομοσπονδία στη διεξαγωγή αγώνων που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στο Στάδιο.

Ο Βόλος με την λειτουργία του Πανθεσσαλικού σταδίου μπαίνει δυναμικά στην αγωνιστική δραστηριότητα, αφού πλέον στην πόλη θα μπορούν να διεξαχθούν σπουδαίες διοργανώσεις και να φιλοξενηθούν καμπ αθλητών, απ’ όλο τον κόσμο».

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του Βόλου, σε αντίθεση με την ανύπαρκτη προκάτοχό της, που είχε άλλες ασχολίες υπηρετώντας το σύστημα της διαπλοκής, τιμά την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και είναι όχι απλώς παρούσα, αλλά πρωταγωνίστρια στα μείζονος ενδιαφέροντος γεγονότα που αφορούν την πόλη μας, που πλέον συμπεριλαμβάνεται στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη με την ανάληψη και την άψογη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, με πολλές ευεργετικές συνέπειες στο σύνολο της κοινωνίας και της τοπικής μας οικονομίας.