Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:19
Αθλητικά

Και επίσημα ο Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ






Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο αγγλικός σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης τουλάχιστον ως το 2020.

«Ο Ζοζέ είναι ο καλύτερος μάνατζερ του ποδοσφαίρου αυτή την εποχή. Έχει κερδίσει τίτλους, εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και φυσικά ξέρει άριστα την Πρέμιερ έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας τρεις φορές. Θέλω να τον καλωσορίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός να πάει τον σύλλογο μπροστά», σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων» Εν Γούντγορντ για τον Special One που έχει κατακτήσει 22 τίτλους στην καριέρα του από το 2003!

Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο τόνισε: «Για μένα είναι τιμή να γίνω προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κλαμπ ξακουστό με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει κάτι το ρομαντικό σε αυτόν τον σύλλογο που δεν μπορείς να συναντήσεις αλλού. Πάντα ένιωθα μία έλξη για το Ολντ Τράφορντ. Εχω σημαντικές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και πάντα απολάμβανα τους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ να βιώσω την απόλαυση της υποστήριξης τους τα επόμενα χρόνια»