Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 07:01
Αθλητικά

Και επίσημα Κότο και Πίσπας στον Βόλο






Και με τη… βούλα παίκτες της ΠΑΕ Βόλος είναι οι Κάρλες Κότο και Σωτήρης Πίσπας. Οι “κυανέρυθροι” συμφώνησαν σε όλα με τους δύο παίκτες και από σήμερα είναι και επίσημα στο δυναμικό τους. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Σωτήρης Πίσπας αποκτήθηκε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Βόλο και δεν ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τους “πράσινους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τις δύο μεταγραφές

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Κάρλες Κότο και του Σωτήρη Πίσπα.

O Κάρλες Κότο

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Κάρλες Κότο είναι 30 χρόνων (11/2/1988) και αγωνιζόταν στην ισπανική Ράγιο Μαχαδεόντα με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Segunda B Division. Προηγουμενως είχε αγωνιστεί σε Μουσκρούν, Σεβίγια Ατλέτικο, Μπενιντόρμ, Ανόρθωση, Διναμό Τιφλίδας, Εθνικό Αχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνας.

Ο Σωτήρης Πίσπας

Ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος, είναι 20 χρόνων (8/1/1998) αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την καριέρα τους στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Πίσπας αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημειώνοντας ένα γκολ.