Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:31
Αθλητικά

“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου






Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Γ΄Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Πετριτή.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν καλύτερα στο ματς από την ομάδα της Κέρκυρας, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα σε δύο περιπτώσεις να φτάσει μεν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει στο 5΄ και στο 10΄ με τις προσπάθειες των Σταύρου και Φλίγκου να μην έχουν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα.

Στο 17΄ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως την κεφαλιά του Κωστόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ριγανάς.

Στην επανάληψη οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιο αποτελεσματική και να κατάφεραν να προηγηθούν στο 48ο λεπτό με γυριστό σουτ του Τέλλου και στο 52ο με κεφαλιά του Αναστασίου να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στο 77ο ο Αστέρας μείωσε με τον Κατσίβελα, ωστόσο η χαρά των Κερκυραίων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 78ο λεπτό ο Φλίγκος με σουτ έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Στουρνάρας (46΄Αναστασίου), Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι, Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος (83΄Στασινόπουλος), Σταύρου, Ναστέφσκι (66΄Ευθυμιάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σάββας Σιδερόπουλος): Ριγανάς, Παγκάλης, Πολύζος, Στούπας (74΄Νικομάνης), Γαρδικιώτης (58΄Τόμπρας), Μάμαλος, Λέσσης, Γεωργοπάλης Χρήστ., Κατσίβελας, Γαστεράτος (66΄Παϊπέτης), Καλούδης