Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 14:55
Θεσσαλία

Κάηκαν τρία αυτοκίνητα στην Καρδίτσα






Ολική καταστροφή υπέστησαν τρία οχήματα που τυλίχθηκαν στις φλόγες, σε προαύλιο επιχείρησης με ανταλλακτικά και συνεργείο στο 3ο χιλιόμετρο Καρδίτσας – Δέλτα.

Το ένα εκ των τριών αυτοκινήτων ανήκε σε πελάτη της επιχείρησης, είχε επισκευαστεί και θα το παραλάμβανε, ενώ τα άλλα δύο ήταν προς το παρόν παροπλισμένα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη 1:10 τα ξημερώματα (της Παρασκευής 2/2) και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόκειται για εμπρησμό. Επίσημη ανακοίνωση από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει, αλλά οι πηγές μας λένε πως η κάμερα της μίας εκ των δύο επιχειρήσεων που στεγάζονται στο χώρο, κατέγραψε αυτοκίνητο που σταμάτησε πάνω στο δρόμο, και άτομο που κατέβηκε και πέταξε κάτι μέσα σε ένα από τα σταθμευμένα οχήματα και από εκεί ξεκίνησε το κακό.

Το σίγουρο είναι ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνες και την στιγμή που η κάμερα του KarditsaLive.Net επισκέφθηκε τον χώρο ήταν εκεί και όχημα του ανακριτικού της Π.Υ.

Εδώ θα πρέπει αν σημειώσουμε πως η κατάσβεση της φωτιάς δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς πέραν των τριών οχημάτων που κάηκαν υπήρχαν και πολλά άλλα ακόμα και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από του άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και από τους επιχειρηματίες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο χώρο.

Η κατάσβεση ολοκληρώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα και πλέον τον λόγο, έχει η Πυροσβεστική, από την οποία αναμένεται και ανακοίνωση.

 

 

Πηγή: Karditsalive.net