Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 19:07
LIFE

«Κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς -Ο Σάκης Τανιμανίδης παρενέβη στην εκπομπή του (video)






Ο Νίκος Μουτσινάς δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο στην ελληνική τηλεόραση και ένα από τα προγράμματα που αγαπά είναι το Survivor.

Ο παρουσιαστής άρχισε να σχολιάζει το επεισόδιο της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για κατάρα που έχει ρίξει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

«Εγώ πάντως πιστεύω ότι το Survivor  Ελλάδα – Τουρκία είναι στοιχειωμένο. Υπάρχει ένας παλιός μύθος που λέει ότι ο τελευταίος παρουσιαστής που παρουσίασε το Survivor Ελλάδα Τουρκία, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο βγει στον αέρα, έριξε μια κατάρα στην εκπομπή από τα νεύρα του γιατί δεν είχε πάει καλά ούτε και τότε. Η κατάρα έλεγε να ξεχάσουν όλοι ότι έχει γίνει αυτή η εκπομπή κι αν ποτέ κάποιος θελήσει να την ξανακάνει θα πήγαινε άπατη. Εμείς βρήκαμε τη χαμένη βίβλο και ξέρουμε ότι την κατάρα αυτή την έριξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης», ανέφερε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Λίγο μετά, έπαιξε το στιγμιότυπο από τον καβγά που ξέσπασε και προκάλεσε την παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί και του Σάκη Τανιμανίδη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Αλήθεια τους λέει αυτό; Με τόση ζέστη και αφαγία δεν φοβάται;», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Νίκος Μουτσινάς, βέβαια, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Σάκης Τανιμανίδης παρενέβη στην εκπομπή.

«Ψάχνω έναν άντρα τσαμπουκά να έρθει να κόψει την βήχα στους Τούρκους. Θα έρθεις;», έκανε την πρόταση του ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι έτοιμος. Πονάει λίγο η μέση μου, δεν ξέρω για τα αγωνίσματα, αλλά στον καβγά θα πάω πρώτος», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr