Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:52
Τοπικά

Ι. Τόλιας: Στόχος μας η άρτια αστυνόμευση της Μαγνησίας






Σε συγκέντρωση αστυνομικών μίλησε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας με αφορμή την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή. Εξέφρασε την ικανοποίησή του που αναγνωρίστηκε το έργο του και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ποιοτικότερη και αποδοτικότερη αστυνόμευσης της Μαγνησίας. Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι τους βλέπει σαν την οικογένειά του ενώ επισήμανε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής, με βασικό γνώμονα την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Ο κ. Τόλιας στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι η προαγωγή του και τοποθέτησή του – παραμονή στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποτελεί γι αυτόν ιδιαίτερη τιμή. Ευχαρίστησε όλο το προσωπικό, τονίζοντας ότι θα είναι κοντά του όχι μόνο ως συνάδελφος και συνεργάτης, αλλά ως φίλος κι αρωγός στα καθημερινά υπηρεσιακά μη ζητήματα, την φυσική ηγεσία του Σώματος που τον τίμησε και κυρίως την οικογένειά του. Επίσης όπως είπε «Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας σε όλο το Νομό ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ποιοτικότερη κι αποδοτικότερη αστυνόμευση της περιοχής μας, με βασικο γνώμονα την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών και την εξυπηρέτηση τους που άπτονται στα καθήκοντα της Αστυνομίας».

tolias-ekdilosi-13
Ο κ. Τόλιας εκτίμησε ότι η άριστη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με όλους του φορείς κι Αρχές του νομού θα συνεχιστεί και δήλωσε ότι ευελπιστεί στην αρωγή των πολιτών του Νομού, η συνεργασία των οποίων όπως υπογράμμισε «με την υπηρεσία μας κρίνεται αναγκαία για την επιτυχία στην αποστολή της και να τους γνωρίσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε διαθέσιμοι οποτεδήποτε επιθυμούν». Τέλος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο ε.α. Χαρ. Μπαρμπούτη για την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε και μάλιστα για να τον τιμήσει του απένειμε κι αναμνηστική πλακέτα.