Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 05:56
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιματηρή ληστεία σε βάρος αλλοδαπών στο Κιλκίς






Συμμορία Πακιστανών έβαλε στόχο τις οικονομίες συμπατριωτών τους και τους έστησε ενέδρα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς! Οι πάνοπλοι δράστες δεν δίστασαν να επιτεθούν στους συμπατριώτες τους και να τραυματίσουν δυο από αυτούς για να αρπάξουν τα χρήματά τους.

Τα θύματα ηλικίας 23, 37, 44 και 45 χρόνων δεν πρόλαβαν καλά-καλά να δουν πόσοι ακριβώς ήταν οι ληστές που τους επιτέθηκαν, κρατώντας άλλοι πιστόλια, άλλοι μαχαίρια και άλλοι ξύλινα ρόπαλα! Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τους συμπατριώτες τους και άρχισαν να τους χτυπούν όπου έβρισκαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον 23χρονο και τον 37χρονο και να αρπάξουν συνολικά 1.100 ευρώ και δυο κινητά.

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Όμως, από τις περιγραφές που έδωσαν τα θύματα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσήγαν έναν 22χρονο Πακιστανό ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους ομοεθνείς του και συνελήφθη. Μάλιστα, πάνω του βρέθηκε το ένα από τα κλεμμένα κινητά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται.