Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:28
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ιάσονα άφησε την Φωτεινή να μιλάει. Ξέρει καλύτερα!..






Αυτό ήταν κράξιμο! Αυτό που έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου, Θανάσης Παπαδημόπουλος στον Ιάσονα τον μικρό, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Βόλου, που με τον γνωστό αέρα υπεροχής που τον διακρίνει απεφάνθη ότι όσοι αντιδρούν για την απομάκρυνση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών είναι…λαϊκιστές!

Η αποστροφή της ανακοίνωσης του ΕΚΒ όπου επί λέξει αναφέρονται «Βαναυσότητα επειδή είσαι υποχρεωμένος να τον ακούς! Βαναυσότητα, επειδή είσαι υποχρεωμένος να αφιερώσεις –και λίγο έστω από τον χρόνο σου για να τον… κατανοήσεις! Κυρίως, όμως βαναυσότητα, επειδή αυτός ο (κομματικός) λόγος του στρεβλώνει τόσο την έννοια της Δημοκρατίας, που καθιστά πλέον τον κο Αποστολάκη και τους λοιπούς «ερμηνευτές» της λαϊκής βούλησης, όχι γραφικούς, «Ηρακλείς» τη Δημοκρατίας μας, αλλά, αλίμονο, επικίνδυνους!» είναι πραγματικά άκρως περιγραφική, αληθινή και ως εκ τούτου…ισοπεδωτική!

Αυτοί είναι και έτσι λειτουργούν. Πάντως επειδή οι μεγάλες πίκρες για τον Ιάσονα τον μικρό έρχονται μια συμβουλή. Ας αφήσει την Φωτεινή την Κοκκινάκη να μιλάει. Ειδικά για το στρατόπεδο. Όχι μην πάει ο νους σας σε πονηρά, φασιστικά, σεξιστικά, μπλα, μπλα, μπλα, πράγματα. Απλώς μένει μερικές δεκάδες μέτρων από εκεί και το ξέρει καλύτερα το θέμα. Ε, είναι και πιο έξυπνη…