Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 13:55
LIFE

Θύματα «ροζ» εκβιασμού Πικέ – Σακίρα






Την ώρα που το σκάνδαλο με το «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο περιστατικό που αν αποδειχθεί σίγουρα θα κάνει πολύ μεγαλύτερο «μπαμ».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ζερά Πικέ και η Σακίρα, έχουν… μπλεξίματα, αφού φαίνεται πως έχουν πέσει θύματα «ροζ» εκβιασμού.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και η Κολομβιανή σούπερ σταρ, απειλούνται από έναν πρώην υπάλληλο τους, ο οποίος ζητάει χρήματα προκειμένου να μη δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με τις επίμαχες ερωτικές περιπτύξεις του διάσημου ζευγαριού.

Ο εκβιαστής φαίνεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο με ερωτικές στιγμές του Πικέ και της Σακίρα στο σπίτι τους, για τη μη δημοσιοποίηση του οποίου, απαιτεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι, πως Σακίρα και Πικέ είχαν απασχολήσει με παρόμοιο θέμα πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν και πάλι υπάλληλος τους, ισχυριζόταν πως είχε sex tape με τις ερωτικές συνευρέσεις τους στο σκάφος, παρόλο που δεν κυκλοφόρησε.

Για το θέμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς προς το παρόν από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Πηγή: sport-fm.gr