Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:20
Αθλητικά

Θρίαμβος της αντιπολίτευσης, πήρε την πλειοψηφία!






Η πλειοψηφία μίλησε! Και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, καθώς 32 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) βρίσκονται αυτήν την ώρα συγκεντρωμένες στο «Makedonia Palace» και συζητούν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει οριστικά σελίδα πρώτα απ’ όλα από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου!

Η αποψινή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη έδειξε ότι το «σύστημα» της ΕΠΟ, η «εγκληματική οργάνωση» και όλοι όσοι λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και δύο δεκαετίες θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν!

Πρέπει να τονιστεί, μάλιστα, ότι από την πλευρά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ διαρρέονταν τις τελευταίες ημέρες ότι είναι αδύνατο η αντιπολίτευση να συγκεντρώσει πάνω από 20 – 22 Ενώσεις. Όπως αποδείχθηκε διαψεύστηκε πανηγυρικά και απόλυτα!

Στην συγκέντρωση μεταξύ των προέδρων των Ενώσεων επικρατεί ενθουσιασμός. Ακόμα και οι ίδιοι, άλλωστε, αντιλήφθηκαν σήμερα ότι το ποδόσφαιρο θα γυρίσει οριστικά σελίδα!

Στο «Makedonia Palace» το παρών δίνουν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Χρήστος Παναγόπουλος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Από τον πρόεδρό τους εκπροσωπούνται στην Θεσσαλονίκη οι Ενώσεις (Αθήνας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσων, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου), ενώ οι υπόλοιπες από τον γενικό τους γραμματέα (ΕΠΣ Σάλας, Αργολίδας, Λέσβου) ή τον εκπρόσωπο της πλειοψηφίας (Σέρρες, Καβάλα, Αχαϊα, Καστοριά, Χαλκιδική).

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι με την πλευρά της αντιπολίτευσης έχουν συνταχθεί επιπλέον τρεις με πέντε Ενώσεις, οι οποίες για διαφόρους λόγους δεν επιθυμούν ακόμη να εκδηλωθούν. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως το τελευταίο διάστημα ασκήθηκαν από την πλευρά της «συμπολίτευσης» έντονες πιέσεις ώστε πολλές ΕΠΣ να μην δώσουν το παρών στην συγκέντρωση που γίνεται αυτήν την ώρα στο Makedonia Palace.

Επίσης να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της εκδήλωσης στους εκπροσώπους των Ενώσεων μίλησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ τοποθετούνται και πολλοί πρόεδροι ΕΠΣ σχετικά με την νέα ημέρα που απαιτείται να ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Στην συγκέντρωση βρίσκονται περισσότερα από 100 άτομα από την πλευρά των Ενώσεων, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως κάθε Ένωση έχει τρεις ψήφους εν όψει των εκλογών.

 

 

Πηγή: sdna.gr