Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:54
ΒόλοςΤοπικά

Θεαματική αναβάθμιση των υπηρεσιών με το νέο στόλο οχημάτων – Αχ. Μπέος: Συνεχίζουμε!






Μέρος του νέου, ανανεωμένου στόλου απορριμματοφόρων, αυτοκινήτων και μηχανημάτων, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες στο σύνολο των λειτουργιών του Δήμου, παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα, ημέρα χαράς για την πλειοψηφία και πόνου για την αντιπολίτευση. Από την μεγάλη παραγγελία των 41 οχημάτων και μηχανημάτων, παραλάβαμε και παραδίδουμε σε λειτουργία τα 21, που είναι απορριμματοφόρα μικρά και μεγάλα, μηχανικές σκούπες, καλαθοφόρα, γκρέιντερ κ.α. που θα αναβαθμίσουν εντυπωσιακά τις παρεχόμενες στον πολίτη υπηρεσίες.

Το κόστος ανέρχεται στα επτά, περίπου, εκατομμύρια ευρώ και προέρχονται από πόρους του Δήμου, δηλαδή τα λεφτά των δημοτών, τα οποία διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό και τα διαθέτουμε για να καλύπτουμε τις ανάγκες.

Και συνεχίζουμε.

Να σας θυμίσω ότι προεκλογική, το 2014, η τότε αντιδήμαρχος, Νατάσσα Οικονόμου, είχε ντύσει με κορδέλες ένα μόλις απορριμματοφόρο και το το γύριζε. Με τρέλα και κορδέλα.

Εμείς ξεκινήσαμε την προμήθεια αυτή από διετίας, και όχι προεκλογικά, και αν καθυστέρησε οφείλεται στις προσφυγές και τις ενστάσεις των γνωστών πολιτικών απατεώνων που προσπαθούν να υπονομεύσουν κάθε έργο της Δημοτικής μας Αρχής.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα, απλώς παλεύουμε με την καθημερινότητα και τα προβλήματα των πολιτών και της πόλης. Ελλείψεις υπάρχουν σε προσωπικό, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από μας. Εμείς έχουμε τους πόρους να προχωρήσουμε σε προσλήψεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνεται αν δεν προηγηθεί νομοθετική ρύθμιση από την Κυβέρνηση”.

Να σημειωθεί ότι τα νέα οχήματα σχημάτισαν πομπή και κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να τα δουν για πρώτη φορά οι πολίτες, αν και πλέον θα είναι μέρος της καθημερινότητάς τους και στην υπηρεσία τους