Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 20:50
Τοπικά

Θανατηφόρο στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Βελεστίνου, με θύμα 47χρονο






Άγνωστα τα στοιχεία του θύματος έως αργά το βράδυ

Νεκρός στη θέση του οδηγού του αυτοκίνητό του, που είχε εκτραπεί στη νησίδα της ΠΑΘΕ στο 315ο χιλιόμετρό  της λίγο πριν τον κόμβο Βελεστίνου, βρέθηκε χθες γύρω στις 9 το βράδυ 47χρονος Έλληνας.

Διερχόμενοι οδηγοί, που αντιλήφθηκαν το ατύχημα, κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Δυστυχώς όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του δεν έφερε εξωτερικά τραύματα. Ωστόσο, ο 47χρονος, τα στοιχεία του οποίου παρέμεναν άγνωστα μέχρι τώρα, είχε εκπνεύσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, δεν αποκλείεται ο άτυχος άνδρας να υπέστη κάποιο επεισόδιο με την υγεία του. Την ώρα πάντως του δυστυχήματος κατευθυνόταν προς Αθήνα. Αγνωστο για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και καβάλησε τη διαχωριστική νησίδα.

Στο σημείο του ατυχήματος αστυνομικοί από την Τροχαία Βόλου  συνέχιζαν τις έρευνες για το ακριβώς συνέβη. Η σορός του 47χρονου μεταφέρθηκε  γύρω στις 10 το βράδυ στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.