Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 05:49
Τοπικά

Θάνος Θεοδώρου: «Πιέζατε για να βγει η απόφαση να τεθεί σε αργία ο Αχ. Μπέος» – Σιγή ιχθύος από τους «10»






Σε αποκαλύψεις, που δεν αντικρούστηκαν,  κατά των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, κυρίως αυτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που όπως πλέον είναι φανερό συγχρονίζονται από ένα κοινό κέντρο, και οι οποίοι ήρθαν σε ευθεία σύγκρουση με το γ.γ. της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ηλία Τσέλιγκα, προχώρησε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάγνωση της επιστολής του κ. Τσέλιγκα με το οποίο απάντησε στους 12 αρχικά, 13 στη συνέχεια δημοτικούς συμβούλους που τον κατηγορούσαν εμμέσως πλην σαφώς ότι «βάζει πλάτη» στο Δήμο Βόλου.

Ο κ. Θεοδώρου δήλωσε «μπερδεμένος» για τον αριθμό των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που καταφέρονται κατά του γ.γ. της αποκεντρωμένης αλλά και για τον τρόπο που επέλεξαν να αντιπολιτεύονται. «Δεν ανέφερε όμως ο γ.γ. πόσοι από εσάς τηλεφωνούσατε συνέχεια για να πιέσετε να βγει γρήγορα η απόφαση να τεθεί σε αργία ο Δήμαρχος», είπε, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλάς, συνέστησε να μην ασκούνται πιέσεις για την έκδοση αποφάσεων, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί φασίζουσα συμπεριφορά.