Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 13:01
LIFE

Η 50άρα που μοιάζει με 20άρα -Κορμί «φέτες», πρόσωπο αρυτίδιαστο (photos)






Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα ισχυρίζεται πως έχει βρει το ελιξήριο νεότητας και είναι πιο απλό απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Η Λάουρα Γκόρντον είναι 48 ετών και τίποτα επάνω της δεν φανερώνει την ηλικία της. Εύκολα την κάνεις για 20άρα, με το σώμα της να το ζηλεύουν μέχρι και μοντέλα.

Το μυστικό της; Μα φυσικά η σωστή διατροφή και η σκληρή γυμναστική. Το σμιλεμένο και δυνατό της σώμα, έχει τραβήξει την προσοχή του Ιντερνετ με τους ακολούθους της να «αγγίζουν» τους 451.000.

Αν και δεν έχει γνώσεις περί διατροφής και γυμναστικής, παρά μόνο εμπειρία, συμπεριφέρεται σαν να είναι η δεύτερή της δουλειά.

«Δεν είμαι ειδικός στη γυμναστική, ούτε μοντέλο fitness. Δεν έχω κάνει ποτέ καριέρα επάνω στη διατροφή», λέει η Λάουρα και συνεχίζει:

«Δεν αγαπώ τόσο τη γυμναστική. Είναι σαν δουλειά. Το να είσαι γυμνάζεσαι είναι μια δύσκολη ενασχόληση».

Η 48χρονη αναφέρει πως ανακάλυψε τη γυμναστική στα 23 της. Μετά από την δουλειά σε γραφείο και την καθιστική ζωή, ένιωσε πως η παρακμή έχει ξεκινήσει. Ετσι, αποφάσισε να αναλάβει δράση, αρχίζοντας με dvd γυμναστικής. Από τότε γυμνάζεται ανελλιπώς. Ο περισσότερος χρόνος που έχει ζήσει χωρίς άσκηση είναι μία εβδομάδα.

Αποφεύγει το junk food και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, καταναλώνοντας απλά πιάτα.

Οταν την βλέπουν οι φίλες της, συνήθως της λένε πόσο τυχερή είναι που είναι αδύνατη και μπορεί να τρώει ό,τι επιθυμεί, ωστόσο, εκείνη τους εξηγεί πως η υγιεινή διατροφή την κρατά σε φόρμα και όχι η τύχη.

«Σας παρακαλώ μην με αποκαλείται τυχερή, κάνω καθημερινές θυσίες, που εσείς δεν κάνετε», προσθέτει.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram συγκεντρώνουν χιλιάδες likes, με την ίδια να ισχυρίζεται πως καμία δεν έχει επεξεργαστεί. Από την άλλη πλευρά ο άντρας της ανησυχεί για την ξαφνική δημοσιότητα που έχει πάρει.

«Είδα τις φωτογραφίες μου να γίνονται viral στην ηλικία των 48! Ηταν σοκαριστικό. Ηταν παντού, ωστόσο, όταν έψαξα το όνομά μου δεν βρήκα τίποτα», δηλώνει.