Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:41
Κόσμος

Η χήρα του Robin Williams αποκαλύπτει τον λόγο που ο ηθοποιός αυτοκτόνησε!






Η χήρα του Robin Williams λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που οδήγησε τον ηθοποιό να βάλει τέλος στη ζωή του, τον Αύγουστο του 2014.

Η Susan Schneider Williams στο εκτενές άρθρο με τίτλο «Ο τρομοκράτης στο μυαλό του συζύγου μου», περιγράφει πως μια αδιάγνωστη ασθένεια είχε προκαλέσει στον ταλαντούχο ηθοποιό μια πληθώρα σωματικών και ψυχικών συμπτωμάτων.

«Ο Robin έχανε το μυαλό και το ήξερε. Μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο του αισθανόταν βλέποντας τον εαυτό του να αποσυντίθεται; Ούτε ο ίδιος ούτε κανείς άλλος μπορούσε να το σταματήσει. Όσο έξυπνος κι αν ήταν και όση αγάπη κι αν έκρυβε μέσα του, η ασθένεια θα τον νικούσε», γράφει η γυναίκα που έζησε τις τελευταίες του στιγμές του Robin.


Μεταξύ των προβλημάτων που βασάνιζαν τον διάσημο κωμικό τους τελευταίους μήνες της ζωής του ήταν η δυσκοιλιότητα, οι στομαχικές καούρες, η δυσκολία στην ούρηση, η αϋπνία, η άμβλυνση των αισθήσεών του και το τρεμούλιασμα των χεριών του.

«Έλεγε συνεχώς, θέλω να κάνω επανεκκίνηση στο μυαλό του. Κλείναμε συνεχώς ραντεβού με γιατρούς, κάναμε αιματολογικές εξετάσεις, ελέγχους στους λεμφαδένες, νευρολογικά τεστ…μετά περάσαμε στο εγκεφαλογράφημα για τον εντοπισμό τυχόν όγκων και στις καρδιολογικές εξετάσεις», αναφέρει η χήρα του.

Την ώρα που οι γιατροί συνέχιζαν να αναζητούν μάταια την ασθένεια που βασάνιζε τον Williams, η ψυχική του κατάσταση χειροτέρευε, «Άρχισε να έχει παραισθήσεις και η κατάθλιψη την οποία είχε νικήσει πριν από έξι χρόνια επέστρεψε ισχυρότερη από ποτέ.»

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε λίγο καιρό μετά, όταν ο άτυχος ηθοποιός αποφάσισε να κρεμαστεί στο σπίτι του στην Καλιφόρνια στις 11 Αυγούστου του 2014.

Τραγική ειρωνεία της τύχης, η ύπουλη ασθένεια που του στέρησε τη ζωή εντοπίστηκε τελικά στη νεκροψία του.

 

 

Πηγή: govastileto.gr