Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύζυγος του Ελληνοαυστραλού έμαθε για τη δολοφονία του συζύγου της ενώ έκανε πασαρέλα






Την ώρα που ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης, η σύζυγός του, μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώρια Καρύδα, περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας και συγκεκριμένα για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Ηταν μόλις λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν η ξανθιά καλλονή, μόλις που είχε προλάβει να δείξει στο κοινό δύο εντυπωσιακές δημιουργίες του διάσημου οίκου σε ένα σόου που δεν έπεφτε «καρφίτσα», στην ταράτσα γνωστού εμπορικού κέντρου.

Χαρούμενη, λαμπερή και ανέμελη, απολάμβανε τα φώτα που θα έσβηναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βίαια από μπροστά της. Το γνωστό μοντέλο πληροφορήθηκε από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της τι είχε συμβεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema, η γυναίκα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέταξε από πάνω της τις τουαλέτες, φόρεσε κάζουαλ ρούχα, ένα backpack στον ώμο, πέρασε πάνω από το catwalk την ώρα που η επίδειξη βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και χάθηκε στο πλήθος. Το βλέμμα της ήταν «παγωμένο» και ελάχιστοι από τους παρευρισκομένους αντελήφθησαν ότι το μοντέλο έφυγε από το σόου, πριν καλά καλά ξεκινήσει η λαμπερή βραδιά.

Λίγη ώρα αργότερα, στο διαδίκτυο είχε αρχίσει να διαρρέει η είδηση της μαφιόζικης εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Βούλα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.