Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκλονιστική κατάθεση του ταξιτζή για τον μανιακό, παραλίγο δολοφόνο του -Τον πυροβόλησε με σιγαστήρα






Την συγκλονιστική περιγραφή των στιγμών που βίωσε με τον παραλίγο δολοφόνο του περιέγραψε ο οδηγός ταξί που υπήρξε το πρώτο «θύμα της πρόβας» του δράστη.

Ο 32χρονος οδηγός ταξί κατέθεσε στους αστυνομικούς και αποκάλυψε καρέ-καρέ τι συνέβη στην παραλίγο κούρσα θανάτου ενώ έδωσε και νέα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το βράδυ του Σαββάτου 11/2 παρέλαβε το νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά. Δεν συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά θυμάται ότι φορούσε μαύρο μπουφάν και ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι.

Ενώ έφταναν στον προορισμό τους στην οδό Μαυρομιχάλη, ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε ξαφνικά πόνο και ζαλάδα στο κεφάλι του πίσω από το δεξί αυτί του. Οι αρχές εικάζουν ότι ο δράστης χρησιμοποιεί όπλο με προσαρμοσμένο σιγαστήρα. Το παρολίγον θύμα, χωρίς να έχει ακούσει θόρυβο από πυροβολισμούς και χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί επειδή δεν αισθανόταν καλά ζήτησε από τον νεαρό πελάτη του και παραλίγο δολοφόνο του, να τραβήξει το χειρόφρενο για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Πράγματι, ο νεαρός δράστης, σταμάτησε το αυτοκίνητο πήρε τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα ειδοποίησε συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν στο κρανίο του 3 βολίδες πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος και τον υπέβαλαν σε επέμβαση.

Πηγή: iefimerida.gr