Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 19:12
Αθλητικά

Η παραπληροφόρηση για τον Τικάο πάει σύννεφο (φωτό)






Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν διαπραγματεύτηκε, με την πλευρά του Τικάο, ώστε να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.
Εφτασαν μάλιστα στο σημείο οι οργανωμένοι οπαδοί να έρθουν σε επαφή με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν ότι δήθεν η ΠΑΕ δεν ήρθε σε καμία επαφή με την πλευρά του παίκτη διότι όπως υποστηρίζουν οι οπαδοί, η διάλυση της ομάδας ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο.
Επειδή λοιπόν η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει και να παρουσιάζει τα γεγονότα όπως επιθυμεί, προφανώς για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα, σας παρουσιάζουμε επίσημο έγγραφο το οποίο απεστάλη στο mail της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από τον εκπρόσωπο του Τικάο. Γιατί εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα.
Στην επιστολή αυτή (Φωτό) με ημερομηνία 5 Δεκεμβρίου, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ενημερώνει τους διοικούντες την ΠΑΕ ότι θα πρέπει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες (δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου) να κατατεθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου ΟΛΟ το ποσό που επιδίκασε το CAS στον ποδοσφαιριστή. Σε διαφορετική περίπτωση, η πλευρά του Τικάο θα ενεργοποιήσει τις ποινές που προβλέπει η FIFA.
Σημειωτέων βέβαια, πριν από το συγκεκριμένο mail υπήρξε επαφή με την πλευρά του Τικάο, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση, η οποία και δεν έγινε αποδεκτή κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται στην επιστολή αυτή.
Τώρα αν ο εκπρόσωπος του Τικάο, δεν είχε ενημερώσει τον ίδιο τον παίκτη, είναι κάτι για το οποίο η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ.: Γνωρίζω καλά ότι μετά από αυτό το δημοσίευμα θα υπάρξουν αρκετοί οπαδοί που θα με βρίσουν. Κάποιοι άλλοι θα φτάσουν και στο σημείο να με απειλήσουν, όπως συνέβη και πριν από μία εβδομάδα. Γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι θα με αποκαλέσουν «νεκροθάφτη» του Ολυμπιακού Βόλου, τσιράκι, τσάτσο και δεν ξέρω τι άλλο. Ωστόσο, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να αποκαλύψω την πραγματική αλήθεια και όχι αυτή που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν. Αυτή την αλήθεια που κάποιοι δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν.
Δυστυχώς, για κάποιους, οι χιλιάδες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου έχουν καταλάβει το παιχνίδι που έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα. Οπως έχουν καταλάβει καλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν παίξει κάποιοι «Ολυμπιακάρες» σε αυτό το «παιχνίδι».

Υ.Γ 2: Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η επαφή σας με παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φτάνει μέχρι τον Πια. Μέχρι εκεί είστε. Αλλωστε ο σκοπός κάποιων ήταν η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου μερικά χρόνια πίσω, όταν οι αποφάσεις λαμβάνονταν στα καφενεία και στις καφετέριες.

photo1