Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 14:31
Άλλες Ειδήσεις

Η παράνοια της Black Friday: Γυναίκα σπρώχνει παιδί για να του πάρει το κουτί (video)






Την περασμένη Παρασκευή οι ΗΠΑ και διάφορες άλλες περιοχές του κόσμου έζησαν την περίφημη Black Friday, την ημέρα δηλαδή που στα ακριβά καταστήματα μπαίνουν οι μεγάλες εκπτώσεις και μπορείς να βρεις αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο σε τιμές που μπορεί να αντέξει η τσέπη σου.

Φυσικά στους υπερκαταναλωτές Αμερικάνους μια τέτοια μέρα είναι ευκαιρία για να δείξουν την παράνοια τους.

Ουρές χιλιομέτρων έξω από τα καταστήματα από τις 7 το πρωί και στις 8 που ανοίγουν οι πόρτες επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει αφθονία σε κάθε εμπόρευμα.

Για παράδειγμα αν θες ένα φόρεμα είναι πιθανό να υπάρχει μόνο μία φορά στο νούμερο σου κτλ. Οπότε αυτό σε κάνει να μοιάζεις με μουτζαχεντίν, με παλαιστή στην αρένα, με λιοντάρι που αν το αφήσεις θα χιμήξει στα πάντα.

Και η παράνοια σε θολώνει με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζεις ενήλικα από παιδί. Κάτι τέτοιο συνέβη και με μια γυναίκα η οποία ήθελε ένα εμπόρευμα σε συγκεκριμένο μέγεθος και χρώμα και το κουτί της το πρόλαβε ένα παιδί.

Εκείνη δεν δίστασε φυσικά να το χτυπήσει στο χέρι και να του το πάρει. Κάπου εκεί όμως μπήκε στη μέση η μάνα του και άρχισε γκρανγκινιολικό παιχνίδι.