Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:14
Παραπολιτικά

Η παγίδα στον Κοντονή και η κατάντια του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που πατρονάρουν οι “ορφανές – αδελφές” του Πάνου!!!!






Σε «παγίδα» έπεσε, ως μη όφειλε πάντως από το χαμηλό και χυδαίο επίπεδο αυτών που του την «έστησαν», ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που εν τέλει δεν είπε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο απ’ ότι ο ίδιος ο υπουργός.

Διότι ο κ. Μπέος υπογράμμισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη, που διαστρέβλωσε βέβαια η γνωστή φαμίλια του τοπικού παρακμιακού συστήματος, ότι ο κ. Κοντονής δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση του, παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, και αρνήθηκε να κάνει οιαδήποτε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! Προφανώς, λοιπόν, μιλώντας για “τρελά πράγματα” ο κ. Κοντονής δεν αρνείται τις αλήθειες αυτές, που αλίμονο δηλαδή αν ήταν κι αλλιώς, και ομιλεί υπό την πλάνη της παγίδας που τον έριξαν.

Και ποια είναι η παγίδα αυτή; Η φαμίλια διαστρεβλώνει αρχικά τη δήλωση. Μετά βρίσκει μια παγκοσμίως άγνωστη δημοσιογράφο της Αθήνας, σ’ ένα απίθανο ραδιοφωνικό σταθμό, με ακροαματικότητα χαμηλότερη ακόμη κι από αυτόν της φαμίλιας(!), και την σερβίρουν στον υπουργό, που χωρίς ενημέρωση αντιδρά όπως αντιδρά. Αδικαιολόγητος, που θα έλεγε και η διαφήμιση…

Δεν είναιτυχαίο άλλωστε ότι η «δήλωση» αναπαράχθηκε μόνο στις δυο ορφανές «αδελφές» του Πάνου στη Μαγνησία, εφημερίδες

Γιατί άνετα θα μπορούσε να πάρει το 11880 και να μάθει το τηλέφωνο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και να ρωτήσει τα τοπικά σαϊνια τι ακριβώς συνέβη. Εκτός πια κι αν γνώριζε την απάντηση γιατί, λέμε εμείς τώρα, ήταν τα «σαϊνια» αυτά που τον πίεζαν για την παρέμβαση κατά Μπέου!

Πάντως σε κάθε περίπτωση καλό είναι στον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ να δούνε λίγο το χάλι των εδώ στελεχών τους. Γιατί έτσι που πάνε, αυτό που έπαθε το ΠΑΣΟΚ από το ’12 και μετά θα φαντάζει «παράδεισος» μπροστά σε αυτό που περιμένει τους ίδιους, σε ό,τι αφορά την απήχησή τους στην κοινωνία.