Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:29
Τοπικά

Η κλοπή του αιώνα γίνεται μια απλή διάρρηξη – Για 50… μόλις χιλιάδες € κάνει λόγο τώρα ο παθών






Νέα, απρόσμενη τροπή, παίρνει το θέμα της κλοπής μετά από διάρρηξη στο διαμέρισμα των αδελφών Δεληγιώργη, στην παραλία του Βόλου, μετά την δήλωση του Νίκου Δεληγιώργη ότι τα χρήματα που φέρονται να κλάπηκαν από αγνώστους διαρρήκτες δεν ήταν το ιλιγγιώδες ποσό του 1,3 εκατ. Ευρώ και των 900 χρυσών λιρών, αλλά μόλις…50.000 ευρώ!!!!

Η δήλωση αυτή, που αποτελεί ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων, έγινε στη μεσημβρινή εκπομπή της  και τον Σωτ. Πολύζο, με το Νίκο Δεληγιώργη να τονίζει ότι αφενός μεν δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του Γιώργος 92 ετών, και αφετέρου ότι ο ίδιος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ. Μάλιστα επέμενε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες. Όπως δήλωσε , την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!

Ωστόσο η αναφορά του ότι οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, δημιουργεί απορίες, αφού είχε υποστηρίξει πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν λίρες στο διαμέρισμα του αδελφού του και πόσες.