Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 19:19
Τοπικά

Η καρδιά πρόδωσε τον 45χρονο, Παναγιώτη Μπλέτσα – Κηδεύεται σήμερα






Σοκ από την απώλεια 45χρονου Βολιώτη, ιδιωτικού υπαλλήλου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο άτυχος Παναγιώτης Μπλέτσας, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, έφυγε εντελώς αιφνίδια και πρόωρα χθες από τη ζωή, μερικές μέρες πριν από τα γενέθλιά του, βυθίζοντας στο πένθος ττην οικογένεια και τους φίλους του.

Το άγγελμα του θανάτου του χθες το πρωί γύρω στις 8.30 συγκλόνισε συγγενείς και φίλους. Ο 45χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι.

Τα δύο του παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας 10 και 15 χρονών, μόλις είχαν φύγει από το σπίτι, όταν η σύζυγός του Ευανθία, ενώ έφτιαχνε καφέ, διαπίστωσε ότι είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του ο άντρας της και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ο 45χρονος φαίνεται ότι εκείνη την ώρα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του, και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο Παναγιώτης Μπλέτσας διατηρούσε πριν χρόνια το ζαχαροπλαστείο Αστόρια στην Ιάσονος. Είχε μπει στο στίβο της εργασίας από μικρή ηλικία, και όταν ο πατέρας του αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του ανέλαβε τα ηνία. Στην πορεία άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση και εργαζόταν σε επιχείρηση διαχείρισης κοινοχρήστων. Όσοι τον γνώρισαν λένε ότι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος, ευχάριστος, με χιούμορ, χαμηλών τόνων.

Προχθές το βράδυ φαινόταν, όπως πάντοτε, καλά στην υγεία του. Σε λίγες μέρες η οικογένειά του θα γιόρταζε για τα γενέθλιά του. Το άγγελμα του θανάτου του σόκαρε συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, από τον ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού στις 11.30 το πρωί.