Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:06
Τοπικά

“Η επίσκεψη στο Ροστώβ στοχεύει στην τουριστική προβολή και την προώθηση προϊόντων της περιοχής”






Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστούς τους λόγους του ταξιδιού στο Ροστώβ, εξέδωσε ο Δήμος Βόλου.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλου στην πόλη του Ροστώβ της Ρωσίας είναι η  τουριστική προβολή  αλλά και η προώθηση  προϊόντων  της περιοχής.

Καλεί δε όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της προαγωγής των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της περιοχής μας σε όλους τους τομείς, διευρύνει την συνεργασία – επικοινωνία που ξεκίνησε με την πόλη του Ροστώβ – μετά και την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου του Ροστώβ στην πόλη  μας τον Ιούλιο του 2016 – και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη του Ροστώβ της Ρωσίας από τις 8 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2016.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων, κάτι που θα οδηγήσει στην δημιουργία προϋποθέσεων για οικονομική ανάκαμψη και δημιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη του Βόλου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και πρόκειται για ζητήματα που αποτελούν πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. 

Άλλωστε η παρούσα Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της θητείας της είχε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού, καθώς σχετίζεται άμεσα με την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Διευκρινίζεται λοιπόν πως σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλου στην πόλη του Ροστώβ της Ρωσίας είναι η  τουριστική προβολή  αλλά και η προώθηση  προϊόντων  της περιοχής μας, σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί  για πρώτη φορά σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ροστώβ, όπου οι  φορείς θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους  στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Ως εκ τούτου όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Γραμματείας του Δημάρχου στα τηλέφωνα: 24213 50173 & 24213 50174, έως τις 12 Αυγούστου 2016″.