Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:42
Αθλητικά

Η ΑΕΚ παίζει τα… ρέστα της απόψε με Αγιαξ






Μετά τα όσα προέκυψαν στην ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να «τελειώνει» από την ομάδα τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο έπειτα από το βατερλό στο Αγρίνιο, η Ενωση απόψε (19:55, CosmpoteSport2) αντιμετωπίζει τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 30.000 οπαδούς της.

Στην τελευταία της… ζαριά για κάτι καλό στον όμιλο του Champions League. Αν κερδίσει ελπίζει ακόμη για να παίξει τα… ρέστα της στην τελευταία αγωνιστική με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Αν χάσει για 5ο ματς, τελείωσε…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα σε σχέση με το ματς του Αγρινίου. Οι Γαλανόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Μπογέ επιστρέφουν δεδομένα στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Και επίσης απόψε ντεμπουτάρει σε ματς ομίλου ο Λιβάγια μετά την τιμωρία του.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με σχηματισμό 4-4-1-1, έχοντας τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, στο κέντρο τους Άλεφ, Γαλανόπουλο, στα άκρα τους Μπογέ, Μάνταλο και στην επίθεση τους Λιβάγια, Πόνσε. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού και κάποιος εκ των Γκάλο, Κλωναρίδη.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπενφίκα στην Γερμανία.