Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 01:03
Αθλητικά

Ηττα για τον Βόλο στην Καλαμαριά






Την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Βόλος. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά, με τη διαφορά από τον δεύτερο τη βαθμολογίας Απόλλωνα Λάρισας να παραμένει στους 11 βαθμούς.

Η ομάδα του Βόλου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας κοντά στο γκολ αρκετές φορές, ωστόσο είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω ατυχίας δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Γεωργιάδη έπειτα από τραγικό λάθος του Ουνγιαλίδη.

Στην επανάληψη ο Βόλος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά και πάλι οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε δεν βρήκαν στόχο με συνέπεια το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Το χειρότερο όμως για τον Βόλο, δεν ήταν η ήττα αλλά οι αυστηρότατες αποβολής του Ντεντάκη στο 74ο λεπτό και του Ουνγιαλίδη στο 81ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Μπρίτο (72′ Κυβελίδης), Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (91′ Τσουμάνης), Ολαϊτάν (91′ Μπάμπης)

Βόλος: Πίτκας, Ντεντάκης, Δόρης, Γκαλίτσιος (69′ Κοκκόρης), Καμπαγέρο (56′ Πίσπας), Μάντζης, Πίτου, Ηλιόπουλος, Πέντα (63′ Φράγκος), Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης.