Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 03:44
Παρασκήνια

Ζωή και κότα περνάει ο Τζήμας στο Βόλο






Αν και Κατερινιώτης, ο Σάκης Τζήμας φαίνεται πως τείνει να γίνει μόνιμος κάτοικος Βόλου. Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης βρίσκεται συχνά – πυκνά στην πόλη, με σκοπό να προχωρήσει τις απαραίτητες κινήσεις για την αποβολή του Volos NFC από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Σάκης Τζήμας βρίσκεται συνέχεια στο Βόλο, γιατί στην Κατερίνη δεν τον σηκώνει το κλίμα, αλλά εμείς δεν υιοθετούμε τις φήμες αυτές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Σάκης Τζήμας περνάει ζωή και κότα εδώ στο Βόλο, αφού διαμένει στο ξενοδοχείο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη απολαμβάνοντας όλα τις ανέσεις. Κάποιες φορές μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου του παραχωρεί ακόμα και το προσωπικό του αυτοκίνητο για να τον διευκολύνει στις μετακινήσεις του. Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο Σάκης Τζήμας θα πρέπει να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο ραδιόφωνου του Καρεκλίδη για να προβάλει τις καταγγελίες του. Οπότε λογικό είναι να διευκολύνονται με κάθε τρόπο ακόμα και οι μετακινήσεις του.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε  πόσο περιποιούνται τον Σάκη Τζήμα, οι νέοι του φίλοι. Και έως ένα σημείο λογικό το βρίσκουμε. Τέτοιο αγώνα κάνει ο άνθρωπος ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης αν και Κατερινιώτης. Να μην τον έχουν σαν βασιλιά;

Μόνο που κ. Μποτσιβάλη καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο που δίνετε το αυτοκίνητό σας, μην σας βρει μέρες που είναι καμία λαχτάρα. Εκτός αν έχετε κάνει πλήρη ασφάλιση.