Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:40
LIFE

Ζουμπουλία: «Με τα παιδιά του “Πάρα Πέντε” έχουν γίνει παρεξηγήσεις»






Η τηλεοπτική πεντάδα του «Παρά Πέντε», με τους Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου, Γιώργο Καπουτζίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Αργύρη Αγγέλου και Αγγελική Λάμπρη, αγαπήθηκαν όσο λίγες από το κοινό. Η σειρά «έσπασε» τα μηχανάκια της AGB και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες δουλειές, στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ», αποκάλυψε τον λόγο που τα μέλη της διάσημης τηλεοπτικής παρέας, δεν μιλούν πλέον μεταξύ τους. «Αν χαθήκαν κάποιοι άνθρωποι που τότε είχαν ενωθεί πολύ…Γιατί με κάποιους έτσι και αλλιώς χαθήκαμε από τον επόμενο χρόνο….Αν αξίζει να συναντηθούν, θα ξανασυναντηθούν. Αυτό θα πω εγώ. Αν δεν αξίζει, έπρεπε να χαθούν. Έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν γίνει αδικίες, έχουν ειπωθεί λόγια. Έχουν γίνει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια».

Όσο για τον ρόλο της Ζουμπουλίας, η ηθοποιός δήλωσε: «Η Ζουμπουλία είναι δικό μου δημιούργημα. Εγώ την έκανα τη Ζουμπουλία. Είναι σαν να ρωτάμε τη Μπέτυ Βαλάση: ”Σε ενοχλεί αν σε θυμούνται σαν Λωξάντρα;”»