Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:51
Παραπολιτικά

Εχει και η Βραζιλία…Πουλάκη;






Το παραμύθι της Αριστεράς ως δήθεν δημοκρατικής και πρωτοποριακής δύναμης και στον τομέα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δυστυχώς το έχουν «φάει» πολλές γενιές Ελλήνων, με τα γνωστά αποτελέσματα. Με αφορμή, λοιπόν, μια είδηση που μας έρχεται από τη μακρινή Βραζιλία, οι συνειρμοί και οι συγκρίσεις με τη δική μας πραγματικότητα, δηλαδή της Δημοκρατίας του…Πουλάκη και του Σκουρλέτη είναι αναπόφευκτοι, σε σχέση πάντα με την περιπέτεια στην οποία έριξαν, χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς να τηρήσουν στοιχειώδη προσχήματα, τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ κάλεσε τη Βραζιλία να επιτρέψει στον πρώην πρόεδρο Λούΐζ Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος κρατείται για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου, δεδομένου ότι δεν έχουν εξετασθεί όλες οι προσφυγές του στη δικαιοσύνη. Στην επιτροπή μετέχουν ειδικοί στα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Να θυμηθούμε τι έγινε εδώ; Ο Πουλάκης, και ο ΣΥΡΙΖΑ, με μια (ν)τροπολογία που πέρασαν ξημερώματα από τη Βουλή, έθεσαν σε αργία από το αξίωμα του Δημάρχου Βόλου, τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς καν να έχει δικαστεί έστω και σε πρώτο βαθμό!!!

Τώρα βέβαια είναι πιθανό η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ να απαρτίζεται από λιγότερο μορφωμένους και…Δημοκρατικούς από έναν Πουλάκη ή μια Φωτεινή ή ένα Γαργάλα (καλά για Ιάσονα δεν μιλάμε…), αλλά πάλι ένα θέμα υπάρχει. Για τα δικαιώματα του ανθρώπου ρε αδερφέ, έστω και με κυβέρνηση Αριστεράς!