Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 18:16
Τοπικά

«Εφυγε» ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου Γιώργος Καλόγηρος






Σε ηλικία 57 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου Γιώργος Καλόγηρος σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια των Βελεστινιωτών Ο θάνατος του Γιώργου Καλόγηρου αποτελεί σοκ, αφού ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος. Επιχειρηματίας στο χώρο των εξαγωγών ελιάς αλλά και με κοινωνική δραστηριότητα, με κορυφαία την ανάμιξή του με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, το Ρήγα Φεραίο, του οποίου ήταν πρόεδρος, εξέπνευσε τα χαράματα από ανακοπή στο Νοσοκομείο Βόλου.

Λίγη ώρα πριν διασκέδαζε στη πλατεία του Βελεστίνου σε εκδηλώσεις για τα «Ρήγεια» 2016 όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία με τη πρώτη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλές ανακοπές λόγω του ιστορικού του με τη κολπική μαρμαρυγή

Ο εκλιπών έχει μια αδελφή τη Μινα Καλογηρου Δικηγόρο και Αντιδήμαρχο Βόλου και δυο άλλα αδέλφια το Βασίλη και τον Στέργιο με τους οποίους διατηρούσαν μονάδα εξαγωγών στο Βελεστίνο. Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Σάββατο 27/8 ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναού Αγ,Κωνσταντίνου & Αγ. Ελένης στο Βελεστίνο.

Ο «Ρήγας Φεραίος»

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Το πιο σκληρό της πρόσωπο επέλεξε να δείξει η μοίρα για ακόμα μία φορά. Από σήμερα τα ξημερώματα ο αγαπημένος μας Γιώργος Καλόγηρος, ο πρόεδρος όπως όλοι μας τον φωνάζαμε , δεν είναι πια μαζί μας.
Έφυγε εντελώς ξαφνικά, χαμογελαστός όπως ήταν πάντα και αποτελώντας την ψυχή της παρέας.

Καλό ταξίδι πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για όλα».
H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο και εντελώς αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου του ΑΣ Ρήγα Φεραίου Γεωργίου Καλόγηρου και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι «νιώθει την ανάγκη να εκφράσει εγκάρδια τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πατριώτη Περιβολιώτη, πρώην μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, Γεωργίου Καλόγηρου, που ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας τόσο πρόωρα. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και στήριξη στους οικείους του».