Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εφοδος του «Ρουβίκωνα» στο Χίλτον






Έφοδο στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο οποίο διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις του κουαρτέτου με τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνα». Τα περίπου 12 άτομα έφτασαν μέχρι το εστιατόριο όπου και αναζητούσαν τους εκπροσώπους του κουαρτέτου. Κατά την έφοδό τους φώναζαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια» στα οποία αναγραφόταν η φράση «πόλεμος στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ESM, όταν αντιλήφθηκαν την κίνηση των μελών της ομάδας Ρουβίκωνα προχώρησε στην προσαγωγή τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν οδηγήσει τους προσαχθέντες στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της ομάδας Ρουβίκωνα έχουν εισβάλλει στη Βουλή, τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το ΤΑΙΠΕΔ, την ΕΡΤ και τον Τειρεσία.

 

Πηγή: protothema.gr