Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια τεσσάρων Αλβανών κακοποιών






Εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι τους και στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, έζησαν τη νύχτα που πέρασε, μια 68χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της 72 ετών, στο χωριό Βρυσέλλα Φιλιατών στη Θεσπρωτία.

Μετά τις 3 τα ξημερώματα, όπως κατήγγειλε το ζευγάρι στους αστυνομικούς, οι δύο άκουσαν τα σκυλιά να γαυγίζουν στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο 72χρονος, βγήκε για να δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπος με 4 Αλβανούς κακοποιούς, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Με την απειλή σωματικής βίας, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια μπήκαν μαζί του στο σπίτι, όπου το ίδιο έκαναν και στην 68χρονη σύζυγο του.

Στη συνέχεια, αναστάτωσαν όλους τους χώρους και άρπαξαν 2.300 ευρώ που εντόπισαν σε ένα συρτάρι, χρυσαφικά, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της γυναίκας.

Αφού κλείδωσαν το ζευγάρι μέσα στο σπίτι, πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Το ζευγάρι μόλις ξημέρωσε κατάφερε να βγει από το σπίτι και κατήγγειλε τα όσα είχαν συμβεί τη νύχτα, στην αστυνομία.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή «Γκουμάνη» Φιλιατών, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 4 αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.