Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 08:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερωτικό θρίλερ πίσω από την αεροπειρατεία στην Κύπρο






Νέα τροπή παίρνει η αεροπειρατεία που είναι σε εξέλιξη στην Κύπρο. Ο αεροπειρατής έχει ζητήσει να δει μια Κύπρια με την οποία είχε παλαιότερα σχέση. Η γυναίκα ονομάζεται Μαρίνα Παράσχου εντοπίστηκε και την μεταφέρουν στο αεροδρόμιο.

Ιμπραήμ Σαμάχα ονομάζεται ο άντρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από την αεροπειρατεία του Airbus 320 της Egypt Air, όπως μετέδωσε η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε ότι είναι Λίβυος και όχι Αιγύπτιος, ενώ φέρεται να ζητά πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ήθελε να προσγειωθεί το αεροσκάφος στην Κύπρο, ωστόσο, οι πιλότοι του εξήγησαν ότι τα καύσιμα δεν επαρκούσαν, γι’ αυτό και η πτήση προσγειώθηκε τελικά στην Λάρνακα.

Το θρίλερ με την πτήση MS18 ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας καθώς ένας επιβάτης απείλησε να ανατινάξει τη ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε. Το αεροσκάφος εκτελούσε την εσωτερική πτήση MS181 Αλεξάνδρεια-Κάιρο και είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια στις 8 το πρωί. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε όταν το αεροσκάφος βρισκόταν 70 μίλια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.