Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:50
ΒόλοςΤοπικά

Επτάχρονο κοριτσάκι έπεσε από το λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου!






Ένα επτάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά, χθες το μεσημέρι στις 12.40, όταν κατά τη διάρκεια της μετακίνησής του με το διπλό λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το κοριτσάκι, συνοδευόμενο από τη μητέρα του, δεν κατάφερε να κατέβει από το λιφτ, όταν αυτό έφτανε στο σημείο εξόδου, καθώς το μπουφάν του πιάστηκε στην μπάρα ασφαλείας. Ο χειριστής του λιφτ, δεν εντόπισε αμέσως το πρόβλημα ώστε να σταματήσει τη λειτουργία, με αποτέλεσμα το ανήλικο παιδί να βρεθεί στον αέρα και να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σπίτι του.

Δήλωση Ιγγλέση

«Κινητοποιηθήκαμε αμέσως και κάναμε το καλύτερο δυνατό. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ούτε καν στραμπούλιγμα. Περισσότερο φοβήθηκε το παιδάκι από την πτώση. Αυτά συμβαίνουν στα Χιονοδρομικά κέντρα. Είχαμε πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό μέχρι να φτάσει το κοριτσάκι στο σπίτι του. Το Χιονοδρομικό κέντρο είναι απόλυτα ασφαλές» φέρεται να δήλωσε ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του Κέντρου, από πλευράς Περιφέρειας, Γρηγόρης Ιγγλέσης.