Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:41
ΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου προς ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτε το ΕΑΚ και φτιάξτε το – Με Κοκκινάκη και…Τζήμα, σαν της Νίκης!






Απάντηση στα όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου που διένειμαν οι ΣΥΡΖΑίοι, για να στηρίξουν την ούτως ή άλλως χλομή και επιπέδου Β΄ τοπικής κατηγορίας, υποψηφιότητα του μικρού Ιάσονα Αποστολάκη, για τα θέματα του ποδοσφαίρου, δίνει ο Δήμος Βόλου και αναφέρει:

“Με πολύ ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για τη συνάντηση του υφ. Αθλητισμού, κ. Γ. Βασιλειάδη με την αφρόκρεμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Μεικόπουλο, Ιάσονα και… Κοκκινάκη και με πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για τα θέματα που συζήτησαν.

Επειδή, αν τουλάχιστον υπάρχει ψήγμα αλήθειας στα όσα  ανακοινώθηκαν, το ΕΑΚ ανήκει στο Δήμο Βόλου, θα περιμέναμε ότι στην κατάθεση της όποιας πρότασης, πολλώ δε μάλλον απόφασης, που αφορά εργασίες ανακατασκευής ή αναβάθμισης των χώρων του και τους τρόπους χρηματοδότησης, θα ζητούνταν και η δική μας θέση. Στοιχειώδης λογική και δεοντολογία το απαιτούν..

Παρά ταύτα εμείς συναινούμε όπως το στάδιο περιέλθει στην ιδιοκτησία της ΓΓΑ, που μπορεί να το ανακατασκευάσει και να το καταστήσει σύγχρονο και λειτουργικό, με κρατικούς πόρους. Μάλιστα συνεισφέρουμε στην προοπτική αυτή την ιδέα – πρόταση στο κρατικό, πια, ΕΑΚ να διοριστούν προσωπικότητες όπως η Φωτεινή Κοκκινάκη και ο αλήστου μνήμης Τζήμας, που έχουν στο πλούσιο και θαυμαστό βιογραφικό τους αντίστοιχο project με το γήπεδο της Νίκης!

Τώρα σε ό,τι αφορά την αναβολή της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, αν και δεν μας αφορά, παρά μόνο ως φιλάθλους, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να σχολιάσουμε πως είναι δυνατόν ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Βασιλειάδης, που με δική του εισήγηση και επιμονή προχωρεί η σχετική διαδικασία να συζητά την αναστολή της π.χ. με τον Ιάσονα Αποστολάκη;

Ελπίζουμε, πάντως, ως φίλοι του ποδοσφαίρου, να μην είδαν τη σχετική ανακοίνωση οι εκπρόσωποι της ΝΟVA, κυρίως, αλλά και των άλλων χορηγών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γιατί τότε θα βλέπουμε αγώνες που θα παίζουν ο Μεϊκόπουλος, ο μικρός Ιάσονας, ο Τζίλης και ο Τσιτσιρίγκος”!